01. lipanj 2023

K6R sigurnosna svjetiljka i alarm - čuvar na vašim ključevima.

Unatoč svojem kompaktnom formatu, svijetli puno jače od bilo kojeg pametnog telefona i ima posebne sigurnosne značajke poput probijajućeg zvučnog alarma i posebno svijetlog, iritirajućeg načina treptanja.

 

Oboje može otjerati potencijalne napadače i istovremeno privući pažnju. Kako bi se osiguralo da je ovaj univerzalni svakodnevni pomagač uvijek spreman za upotrebu, sadrži punjivu bateriju koja se može jednostavno i brzo puniti putem izlaznog USB sučelja koje se izvlači.

 

K6R Safety također upotpunjuje stil života svojim izgledom: kućište od brušenog aluminija uklapa se u dizajn visokokvalitetnih pametnih telefona. Elegantni dodatak dostupan je u sivoj boji.

 

 

 

 

 

 

Bilo da se vraćate kući navečer, tražite ključanicu ili se nalazite u opasnoj situaciji: s tri načina rada svjetiljka nudi širok spektar upotrebe i može pomoći svima da se osjećaju sigurnije u mraku. U načinu rada "Low Power", 20 lumena (lm) svijetli do 15 metara udaljenosti, u načinu rada "Power", 200 lumena osvjetljava okolinu do 50 metara udaljenosti.

 

Ako je potrebno brzo dobiti vrlo jako svjetlo, na snagu dolazi "Boost" način rada: U tom načinu, aktivira se 400 lumena na kratko vrijeme - K6R Safety osvjetljava udaljenost do 80 metara. Za usporedbu: 200 lumena otprilike odgovaraju svjetlu od 25-vatne žarulje, a 400 lumena svjetlu od 40-vatne žarulje.

 

Načini rada K6R Safety odabiru se jednostavnim pritiskom na kontrolnu tipku. U slučaju opasnosti, dovoljno je povući uzicu, te se odmah se čuje oštar alarmni signal, a istovremeno započinje i način treptanja. Ovo vrlo brzo treptanje svjetla, koje također koristi policija i sigurnosne službe, dodatno može oslijepiti napadače te također može brzo upozoriti druge ljude na opasnu situaciju. Uzica je postavljena na način da joj je lako pristupiti, ali ju nije moguće slučajno povući.

 

 

K6R Safety je veličine kompaktnog automobilskog ključa i stoga se uklapa svaku torbicu, džep jakne ili hlača: dužine je 66 mm, promjera 30 mm i teži samo 32 grama, uključujući bateriju. Li-ionska baterija trajno je ugrađena u kućište, nisu potrebni kablovi ni baterije. U načinu rada "Power", svjetiljka se može koristiti 1,5 sati prije nego što je ponovno treba spojiti na izvor napajanja; u načinu rada "Low Power", može se koristiti do 8 sati.

 

 

 

 

 

Baterija se jednostavno puni putem praktičnog izlaznog USB-A sučelja, primjerice na računalu tijekom radnog dana. Zahvaljujući prekidaču za elektronsko zaključavanje ključa, može se izbjeći slučajno uključivanje, na primjer, u džepu hlača.

 

 

Osim K6R Safety, Ledlenser također nudi još dva modela ovakve svjetiljke: K6R s funkcijom crvene svjetlosti koja štiti oči i K4R sa 120 lumena i tri načina rada.

 

 

 

 

 

 

 

Ovu sigurnosnu svjetiljku/privjesak kao i ostale Ledlenser svjetiljke možete pronaći samo jednim klikom na link.

Natrag
Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.