11. listopad 2023

Ledlenser HF Signature linija svjetiljki: Osvijetlite svijet s elegancijom i snagom 

 

Kada razmišljamo o svjetiljkama, Ledlenser se uvijek izdvaja kao sinonim za izvrsnost, inovaciju i sofisticiranost. Naša HF Signature serija, s modelima HF4R Signature, HF6R Signature i HF8R Signature, podiže ljestvicu u svijetu svjetiljaka. U ovom blogu, zaronit ćemo u svaki od ovih modela i istražiti kako svjetiljke potpisane s "Signature" donose nevjerojatnu funkcionalnost, eleganciju i snagu. 

 

 

1. HF4R Signature: Elegantna kompaktnost 

 

 

Model HF4R Signature predstavlja savršen spoj kompaktnosti i iznimne svjetline. Ova naglavna svjetiljka pruža snažno svjetlo iz kompaktnog kućišta, što je čini savršenom za svakodnevnu upotrebu. Aluminijsko kućište osigurava dugovječnost, dok pametne funkcije poput automatske prilagodbe intenziteta čine korištenje jednostavnim. Iznimno je lagana i dolazi s crvenim, zelenim i plavim prednjim svjetlom. Dva izvora svjetla osiguravaju savršeno osvjetljenje na blizu i daleko, dok se traka za glavu s reflektirajućim elementima može prilagoditi.

 

 

 

2. HF6R Signature: Snažna naglavna svjetiljka za avanturiste 

 

 

HF6R Signature donosi snažno svjetlo izravno na vašu glavu. Ova naglavna svjetiljka dizajnirana je za avanturiste i ljude koji trebaju slobodne ruke. Sa snažnim dosegom svjetla, HF6R Signature postaje vaš pouzdani suputnik u noćnim avanturama. Dodatne značajke poput indikatora baterije dodatno povećavaju praktičnost. Zahvaljujući našem patentiranom sustavu za digitalno napredno fokusiranje (Digital Advanced Focus System), HF6R Signature omogućuje gotovo besprijekorno fokusiranje. Digitalni AFS može se intuitivno koristiti putem Focus Wheel-a. 

 

 

3. HF8R Signature: Snaga u vašim rukama 

 

Ako tražite vrhunsku snagu, HF8R Signature je vaš izbor. Ova snažna ručna svjetiljka osvjetljava velike prostore sa snažnom LED tehnologijom. Klizna fokusna leća omogućuje prilagodbu širine svjetlosnog snopa prema vašim potrebama. HF8R Signature nije samo svjetiljka, već i alat za dominaciju u tamnim okolinama. Naša tehnologija Adaptivnog svjetlosnog snopa omogućuje automatsko prigušivanje i fokusiranje. Stoga je HF8R naša prva svjetiljka koja se može koristiti bez ruku i ne zahtijeva nikakvu ručnu kontrolu. Osim toga, dolazi s crvenim, plavim i zelenim prednjim svjetlom i omogućuje praktički bezprijekorno  fokusiranje zahvaljujući našoj pantentiranoj tehnologiji Digital Advanced Focus System-a. 

 

 

 

Zaključak: Snaga, stil i svestranost 

Svaki od modela HF Signature serije donosi nešto posebno na stol. HF4R Signature impresionira svojom kompaktnošću, HF6R Signature pruža slobodu kretanja snažnim naglavnim svjetlom, dok HF8R Signature osvjetljava put s izvanrednom snagom i preciznošću. Bez obzira na vaše potrebe, ova serija nudi rješenje koje će vas impresionirati svojom snagom, stilom i svestranošću. 

Osvijetlite svijet s Ledlenser HF Signature serijom svjetiljki i istražite nove horizonte sa svjetlom koje nikada ne izlazi iz mode, a cijelu ponudu možete pronaći jednim klikom na link

Natrag
Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.