11. rujan 2019

Svjetlost u svakom trenutku

Uz Ledlenser svjetiljke posao je lakši

Ledlenserove nove svjetiljke i-serije pružaju savršeno osvjetljenje za profesionalnu uporabu u građevinarstvu, trgovini i industriji.

Možete se pozdraviti s mrakom i lošim osvjetljenjem na radnom mjestu, s ovim inovativnim svjetiljkama to je stvar prošlosti!

Sve svjetiljke i-serije iznimno su snažne, a pokreću ih trajno ugrađene baterije.

Nova Ledlenserova reflektorska i radna svjetla imaju visokokvalitetno kućište od metala i plastike, s time da reflektori sadrže LED diode s visokokvalitetnom tehnologijom čip-ploče koja osigurava homogenu disperziju svjetlosti.

Kompaktne, moćne, punjive

Obrtnici, građevinski radnici, mehaničari i inspektori susreću se s istim problemom: slabo osvjetljenje. Upravo je tome Ledlenser odlučio stati na kraj, te je razvijena linija radnih svjetiljki koja će osigurati trajno rješenje ovih problema.

Zajednički faktor raznovrsne palete novih proizvoda je širok raspon primjene zahvaljujući jednostavnom rukovanju, visokoj energetskoj učinkovitosti i različitim mogućnostima postavljanja/montiranja.

Jednostavno rukovanje i različite mogućnosti postavljanja svjetiljke.

Oni imaju i indikator stanja baterije, kao i indikator punjenja u koje se možete pouzdati jer uvijek prikazuju trenutnu razinu baterije ili punjenja, tako da ćete u svim svojim aktivnostima moći sudjelovati pod najboljim mogućim svjetlom.

Radni reflektori za velike prostore 

Dva radna reflektora iF8R i iF4R pravi su izbor za osvjetljavanje velikih prostorija ili soba. Ove svjetiljke poštedjet će vas upuštanja u dugotrajne potrage za dodatnom utičnicom i beskrajnog odmatanja produžnog kabela jer se one napajaju punjivim litij-ionskim baterijama. Svjetiljke su iznimno robusne, a opet vrlo fleksibilne zahvaljujući svom domišljatom dizajnu. Postavite ih, objesite i pričvrstite magnetom - ništa lakše.

Osim toga, ove svjetiljke za profesionalnu uporabu lako se transportiraju uz pomoć njihovih velikih ručki. Njihova je jačina svjetlosti podesiva uz pet stupnjeva zatamnjenja. Modeli iF8R i iF4R imaju zaštitu od vode i prašine IP54, tako da se mogu neprekidno koristiti u vlažnim i prašnjavim uvjetima. Ugrađena tehnologija hlađenja osigurava dugotrajni rad radnog reflektora i onemogućuje njegovo pregrijavanje.

 iF4R pravi je izbor za osvjetljavanje velikih prostora.

IF8R je zaista jak izvor svjetlosti - prava mala elektrana koja osigurava do 4500 lumena za iznimno jako osvjetljenje. U pet koraka intenzitet svjetla može se prilagoditi (do 400 lumena). Ovo, i dalje jako svjetlo može osvjetljavati okolinu u trajanju od dvanaest sati. Bilo kakav prekovremeni rad više ne bi trebao predstavljati problem - barem ne za svjetiljku.

Najvećim Ledlenser reflektorom može se daljinski upravljati putem pametnog telefona pomoću „LEDLENSER PRO CONNECT“ aplikacije i to s dva mobilna uređaja istovremeno. Na taj je način radniku maksimalno pojednostavljeno i olakšano upravljanje osvjetljenjem, što je od velike koristi ako se nalazi u nezgodnoj poziciji, na primjer, ako stoji na ljestvama i želi regulirati jačinu svjetlosti svjetiljke koja je postavljena na tlu. Moguće je regulirati do četiri iF8R svjetla istovremeno.

IF4R manji je brat modela iF8R koji dobiva bonus bodove za svoju kompaktnu veličinu i maksimalno osvjetljenje do 2500 lumena. Kao i njegov veliki brat, izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i plastike, sadrži učinkovit sustav hlađenja i baš kao iF8R, može se fleksibilno postaviti na odabranu površinu zahvaljujući magnetu u kućištu i nagibnom mehanizmu. Još jedan praktičan dodatak je integrirana funkcija powerbanka zbog koje vaš pametni telefon neće nikada ostati prazan.

Radna svjetiljka koja osvjetljava i najudaljeniji mračni kutak

Ledlenser je upotpunio svoju ponudu svjetiljki s četiri različita radna svjetla, različitih dimenzija i karakteristika. Sva radna svjetla imaju dva različita izvora svjetlosti:

  • usmjereno svjetlo s provjerenom Ledlenser lećom
  • raspršeno svjetlo s COB LED-om za ravnomjerno, široko osvjetljenje

Radnici će znati cijeniti magnetski držač uz pomoć kojeg će svoja radna svjetla moći pričvrstiti na sve metalne površine, kao što je na primjer čelična greda ili blok motora.

Svjetiljka iW7R

Radna svjetiljka iW7R sa svojih 600 lumena pruža dovoljno jaku svjetlost za postizanje dobrih radnih uvjeta u prigušenom okruženju. Osim reflektora koji baca široku svjetlost, usmjerena svjetlost od 300 lumena osigurava odličan fokus. Svjetiljku je lako postaviti na različite površine zahvaljujući njezinom podnožju, kuki i integriranom magnetu. Nagibni mehanizam magneta pomaže u savršenom poravnanju izvora svjetla.

Postignite dobre radne uvjete u prigušenom okruženju.

Za dobro odrađeni posao, iW7R, najveća od četiri radne svjetiljke, zasluženo dolazi uz vlastito postolje za punjenje baterije. Ovo postolje za punjenje je kompatibilno s Ledlenser-ovim postoljem za punjenje 5 radnih stanica, i može se koristiti za punjenje dodatnih svjetiljki spojenih na centralno postolje. Ovo je postolje domišljato rješenje u vječnoj borbi s nakupljenim kabelima.

Svjetiljka iW5R

Radna svjetiljka iW5R gotovo je identična iW7R. Otprilike 4 cm kraća, s težinom od 168 g postiže do 300 lumena raspršene svjetlosti i 300 lumena usmjerene svjetlosti. Kod obje svjetiljke, svjetlo je smješteno u elegantnom, metalom obloženom plastičnom kućištu.

Svjetiljka iW4R

Najmanja radna svjetiljka iW4R nudi još veći opseg svjetla zahvaljujući svom produženom nagibnom mehanizmu. Lako ćete ju spremiti u bilo koji džep, a možete ju pričvrstiti i na džep košulje kvačicom. S uključenom raspršenom svjetlosti potpuno će osvijetliti vašu odjeću.

Najmanju radnu svjetiljku iW4R lako ćete spremiti u bilo koji džep.

IW4R ima tek 72 g i nudi 150 lumena raspršene svjetlosti i 75 lumena usmjerene svjetlosti potrebnih kako bi majstori svojih zanata i dalje mogli paziti na svaki detalj. Sva tri radna svjetla mogu raditi u uvjetima dodira s vodom i prašinom (IP54).

iW5R flex svjetiljka

Ako je fleksibilnost glavna karatkeristika za kojom tragate, ne gledajte dalje od iW5R flex svjetiljke. U njezinom slučaju, uska sklopiva glava svjetiljke idealna je za bacanje raspršene i usmjerene svjetlosti na teško dostupna mjesta, osobito u ekstremno skučenim uvjetima, kao što su kanalice za kabele i unutarnji dijelovi motora. U takvim slučajevima iW5R flex prednosti izlaze na vidjelo.

Također valja spomenuti da je i nju moguće postaviti na površine na različite načine zahvaljujući metalnoj kuki i magnetskoj bazi. I najuži dijelovi prostora bit će osvijetljeni s unutrašnje strane jačinom svjetlosti do 600 lumena, tako da niti jedan mali detalj ne ostane previđen. Ako sklopite glavu žarulje, iW5R flex s uključenom usmjerenom svjetlošću može se koristiti kao klasična ručna svjetiljka. Mogućnosti njezine primjene su neograničene.

Koju biste od naših radnih svjetiljki najradije ponijeli sa sobom na posao?

LEDLENSER SVJETILJKE

Natrag
Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.