11. rujan 2019

Svjetlost u svakom trenutku

Uz Ledlenser svjetiljke posao je lakši

Ledlenserove nove svjetiljke i-serije pružaju savršeno osvjetljenje za profesionalnu uporabu u građevinarstvu, trgovini i industriji.

Možete se pozdraviti s mrakom i lošim osvjetljenjem na radnom mjestu, s ovim inovativnim svjetiljkama to je stvar prošlosti!

Sve svjetiljke i-serije iznimno su snažne, a pokreću ih trajno ugrađene baterije.

Nova Ledlenserova reflektorska i radna svjetla imaju visokokvalitetno kućište od metala i plastike, s time da reflektori sadrže LED diode s visokokvalitetnom tehnologijom čip-ploče koja osigurava homogenu disperziju svjetlosti.

Kompaktne, moćne, punjive

Obrtnici, građevinski radnici, mehaničari i inspektori susreću se s istim problemom: slabo osvjetljenje. Upravo je tome Ledlenser odlučio stati na kraj, te je razvijena linija radnih svjetiljki koja će osigurati trajno rješenje ovih problema.

Zajednički faktor raznovrsne palete novih proizvoda je širok raspon primjene zahvaljujući jednostavnom rukovanju, visokoj energetskoj učinkovitosti i različitim mogućnostima postavljanja/montiranja.

Jednostavno rukovanje i različite mogućnosti postavljanja svjetiljke.

Oni imaju i indikator stanja baterije, kao i indikator punjenja u koje se možete pouzdati jer uvijek prikazuju trenutnu razinu baterije ili punjenja, tako da ćete u svim svojim aktivnostima moći sudjelovati pod najboljim mogućim svjetlom.

Radni reflektori za velike prostore 

Dva radna reflektora iF8R i iF4R pravi su izbor za osvjetljavanje velikih prostorija ili soba. Ove svjetiljke poštedjet će vas upuštanja u dugotrajne potrage za dodatnom utičnicom i beskrajnog odmatanja produžnog kabela jer se one napajaju punjivim litij-ionskim baterijama. Svjetiljke su iznimno robusne, a opet vrlo fleksibilne zahvaljujući svom domišljatom dizajnu. Postavite ih, objesite i pričvrstite magnetom - ništa lakše.

Osim toga, ove svjetiljke za profesionalnu uporabu lako se transportiraju uz pomoć njihovih velikih ručki. Njihova je jačina svjetlosti podesiva uz pet stupnjeva zatamnjenja. Modeli iF8R i iF4R imaju zaštitu od vode i prašine IP54, tako da se mogu neprekidno koristiti u vlažnim i prašnjavim uvjetima. Ugrađena tehnologija hlađenja osigurava dugotrajni rad radnog reflektora i onemogućuje njegovo pregrijavanje.

 iF4R pravi je izbor za osvjetljavanje velikih prostora.

IF8R je zaista jak izvor svjetlosti - prava mala elektrana koja osigurava do 4500 lumena za iznimno jako osvjetljenje. U pet koraka intenzitet svjetla može se prilagoditi (do 400 lumena). Ovo, i dalje jako svjetlo može osvjetljavati okolinu u trajanju od dvanaest sati. Bilo kakav prekovremeni rad više ne bi trebao predstavljati problem - barem ne za svjetiljku.

Najvećim Ledlenser reflektorom može se daljinski upravljati putem pametnog telefona pomoću „LEDLENSER PRO CONNECT“ aplikacije i to s dva mobilna uređaja istovremeno. Na taj je način radniku maksimalno pojednostavljeno i olakšano upravljanje osvjetljenjem, što je od velike koristi ako se nalazi u nezgodnoj poziciji, na primjer, ako stoji na ljestvama i želi regulirati jačinu svjetlosti svjetiljke koja je postavljena na tlu. Moguće je regulirati do četiri iF8R svjetla istovremeno.

IF4R manji je brat modela iF8R koji dobiva bonus bodove za svoju kompaktnu veličinu i maksimalno osvjetljenje do 2500 lumena. Kao i njegov veliki brat, izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i plastike, sadrži učinkovit sustav hlađenja i baš kao iF8R, može se fleksibilno postaviti na odabranu površinu zahvaljujući magnetu u kućištu i nagibnom mehanizmu. Još jedan praktičan dodatak je integrirana funkcija powerbanka zbog koje vaš pametni telefon neće nikada ostati prazan.

Radna svjetiljka koja osvjetljava i najudaljeniji mračni kutak

Ledlenser je upotpunio svoju ponudu svjetiljki s četiri različita radna svjetla, različitih dimenzija i karakteristika. Sva radna svjetla imaju dva različita izvora svjetlosti:

  • usmjereno svjetlo s provjerenom Ledlenser lećom
  • raspršeno svjetlo s COB LED-om za ravnomjerno, široko osvjetljenje

Radnici će znati cijeniti magnetski držač uz pomoć kojeg će svoja radna svjetla moći pričvrstiti na sve metalne površine, kao što je na primjer čelična greda ili blok motora.

Svjetiljka iW7R

Radna svjetiljka iW7R sa svojih 600 lumena pruža dovoljno jaku svjetlost za postizanje dobrih radnih uvjeta u prigušenom okruženju. Osim reflektora koji baca široku svjetlost, usmjerena svjetlost od 300 lumena osigurava odličan fokus. Svjetiljku je lako postaviti na različite površine zahvaljujući njezinom podnožju, kuki i integriranom magnetu. Nagibni mehanizam magneta pomaže u savršenom poravnanju izvora svjetla.

Postignite dobre radne uvjete u prigušenom okruženju.

Za dobro odrađeni posao, iW7R, najveća od četiri radne svjetiljke, zasluženo dolazi uz vlastito postolje za punjenje baterije. Ovo postolje za punjenje je kompatibilno s Ledlenser-ovim postoljem za punjenje 5 radnih stanica, i može se koristiti za punjenje dodatnih svjetiljki spojenih na centralno postolje. Ovo je postolje domišljato rješenje u vječnoj borbi s nakupljenim kabelima.

Svjetiljka iW5R

Radna svjetiljka iW5R gotovo je identična iW7R. Otprilike 4 cm kraća, s težinom od 168 g postiže do 300 lumena raspršene svjetlosti i 300 lumena usmjerene svjetlosti. Kod obje svjetiljke, svjetlo je smješteno u elegantnom, metalom obloženom plastičnom kućištu.

Svjetiljka iW4R

Najmanja radna svjetiljka iW4R nudi još veći opseg svjetla zahvaljujući svom produženom nagibnom mehanizmu. Lako ćete ju spremiti u bilo koji džep, a možete ju pričvrstiti i na džep košulje kvačicom. S uključenom raspršenom svjetlosti potpuno će osvijetliti vašu odjeću.

Najmanju radnu svjetiljku iW4R lako ćete spremiti u bilo koji džep.

IW4R ima tek 72 g i nudi 150 lumena raspršene svjetlosti i 75 lumena usmjerene svjetlosti potrebnih kako bi majstori svojih zanata i dalje mogli paziti na svaki detalj. Sva tri radna svjetla mogu raditi u uvjetima dodira s vodom i prašinom (IP54).

iW5R flex svjetiljka

Ako je fleksibilnost glavna karatkeristika za kojom tragate, ne gledajte dalje od iW5R flex svjetiljke. U njezinom slučaju, uska sklopiva glava svjetiljke idealna je za bacanje raspršene i usmjerene svjetlosti na teško dostupna mjesta, osobito u ekstremno skučenim uvjetima, kao što su kanalice za kabele i unutarnji dijelovi motora. U takvim slučajevima iW5R flex prednosti izlaze na vidjelo.

Također valja spomenuti da je i nju moguće postaviti na površine na različite načine zahvaljujući metalnoj kuki i magnetskoj bazi. I najuži dijelovi prostora bit će osvijetljeni s unutrašnje strane jačinom svjetlosti do 600 lumena, tako da niti jedan mali detalj ne ostane previđen. Ako sklopite glavu žarulje, iW5R flex s uključenom usmjerenom svjetlošću može se koristiti kao klasična ručna svjetiljka. Mogućnosti njezine primjene su neograničene.

Koju biste od naših radnih svjetiljki najradije ponijeli sa sobom na posao?

LEDLENSER SVJETILJKE

Natrag