23. travanj 2024

Najbolje Ledlenser svjetiljke za svakodnevno korištenje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Every day carry, ili skraćeno EDC svjetiljka, nudi sve to i zato je osnovna oprema koju bi svaki dom trebao imati - a budući da najbolja EDC svjetiljka mora biti prije svega prikladna za svakodnevnu upotrebu, Ledlenser EDC svjetiljke vješto kombiniraju te značajke u ručnoj, naglavnoj ili radnoj svjetiljci.

Što je EDC svjetiljka?

Najbolja svjetiljka je ona koja je uvijek pri ruci, izdržljiva i svijetla. EDC, što znači every day carry, savršen je način opisivanja ove svjetiljke za svakodnevnu upotrebu. Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, vaša EDC svjetiljka je idealno na dohvat ruke i stane u vaš ruksak, džep jakne ili ima mjesto na vašim ključevima. Ukratko, svjetiljka dostojna akronima EDC je univerzalno svjetlo za bilo koju prigodu u i oko vašeg doma!

 

Zašto uvijek trebam imati EDC svjetiljku kod kuće?

Pametni telefoni, ručni satovi i džepni noževi neki su od najvrednijih svakodnevnih 'alata'. No budući da se u svakodnevnom životu susrećete i s situacijama u kojima vam je potrebno jako svjetlo, EDC svjetiljka također treba biti dio vaše osnovne opreme. Važno je da vaša EDC svjetiljka nudi visoku učinkovitost za svakodnevnu upotrebu, da je pouzdana i idealno da se može puniti putem USB-a. Time izbjegavate potrebu za traženjem pravih baterija i smanjujete rizik da će vas svjetiljka iznevjeriti u slučaju kvara automobilske gume u mraku.

Koje su značajke EDC svjetiljki?

Male, lagane, snažne i vrlo izdržljive: Ledlenser EDC svjetiljka nije samo nešto za male zadatke oko kuće, možete je koristiti i na otvorenom. Naše EDC svjetiljke imaju IP68 ocjenu, što znači da su vodootporne i nude mnoge druge prednosti:

  • Kompaktne i lagane
  • Visoka svijetlina i veliki domet
  • Dugotrajnost baterije koja traje nekoliko sati
  • Fleksibilno napajanje, punjivo putem USB-a
  • Otporne na prašinu i vodu
  • Osim visokog izlaza svjetla, EDC svjetiljka nudi veliku fleksibilnost, mnoge funkcije i visoki svjetlosni domet.

Tipično za Ledlenser: osim performansi, veliki naglasak stavljamo na funkcionalnost naših EDC modela. Višestruke postavke svjetla omogućuju vam prilagodbu svjetla bilo kojoj situaciji. Ako se baterija isprazni, rezervni način osigurava da ćete se sigurno vratiti kući.

Koje su vrste EDC svjetiljki?

S EDC svjetiljkom spremni ste za sve svakodnevne situacije. Naša ponuda uključuje modele s pametnom kopčom za džep i kompaktnu EDC svjetiljku za vaš privjesak, tako da je možete nositi svakodnevno.

Mini svjetiljke

Naši modeli K serije dokaz su da EDC svjetiljka može biti praktična i snažna. Prikladno se pričvršćuju na vaš privjesak za ključeve bez zauzimanja prostora u vašem džepu. Unatoč kompaktnoj veličini, imaju domet do 80 metara ili imaju način crvenog svjetla. Preporučamo da pogledate našu svjetiljku K6R Safety, koja osim što nudi jak izvor svjetlosti, može služiti kao i glasni alarm u slučaju opasnosti

 

 

 

 

 

 

Naglavne svjetiljke

Ako radite na cijevima ispod sudopera, vašim rukama treba sloboda kretanja. Naglavna svjetiljka je idealna u ovoj situaciji. Naglavna svjetiljka je idealna za vanjske aktivnosti i također dokazuje koliko su nezamjenjive Ledlenser LED svjetiljke u svakodnevnom životu. S njihovim moćnim punjivim baterijama, EDC naglavne svjetiljke pružaju svjetlo mnogo sati i ovisno o modelu, svjetlosni snop doseže preko 300 metara. Svakako otkrijte snagu HF4R Signature naglavne svjetiljke - ultra lagane, a iznimno moćne

 

 

 

 

 

 

Svjetiljke 'olovke'

Gotovo savršena svjetiljka za svakodnevnu upotrebu! 'Olovke' su idealne za traženje ključeva u mraku. Praktična kvačica omogućuje vam brzo i sigurno pričvršćivanje olovke za remen ili pisaći blok. U svakodnevnom životu možete nositi svjetiljku poput ultra-kompaktne P2R Core u svom ruksaku ili džepu kaputa.

 

 

 

 

 

 

EDC radne svjetiljke

EDC radna svjetiljka idealna je za uradi-sam majstore i graditelje na velikim projektima. Vodootporna je, pruža svjetlo bez odsjaja i može se koristiti vani. EDC svjetiljke također nude sljedeće prednosti:

  • Podesivi nivoi svjetla
  • Dugotrajnost baterije do 20 sati
  • Punjiva baterija putem USB-a
  • Svjetlina do 600 lumena

U ovoj kategoriji pogledajte svakako naše svjetiljke W1R, W2R I W4R Work. 

 

 

 

 

 

 

EDC 2-u-1 proizvodi

Svakodnevno nošenje do maksimuma zahvaljujući mnogim funkcijama: ni jedna druga EDC svjetiljka za svakodnevnu upotrebu nije tako fleksibilna kao naši modeli novčanika. Naši modeli novčanika kombiniraju prednosti LED svjetiljke s funkcionalnošću novčanika. Naši modeli novčanika koji odgovaraju svakom džepu, poput:

  • Lite novčanik: RFID bloker za zaštitu vaših kartica. Punjiva EDC svjetiljka putem USB-C kabela ili bežičnog punjenja.

 

 

 

 

 

 

Kako pronaći najbolju EDC svjetiljku za moj svakodnevni život?

EDC svjetiljka je idealni pratilac u svakodnevnom životu i nudi obilje funkcija i visoke performanse.

  • Izlaz svjetla od 1,000 lumena i više i svjetlosni domet od nekoliko stotina metara (ovisno o modelu)
  • Najbolja EDC LED svjetiljka za svaki budžet
  • Praktične funkcije poput treptajućeg i crvenog svjetla, podesive razine svjetla
  • Fleksibilno napajanje (zamjenjiva baterija ili punjiva baterija), punjivo putem USB-C-a
  • Uklapa se u gotovo svaki džep zbog svoje kompaktne veličine
  • Naša ponuda EDC svjetiljki ima idealan model za svaku svrhu

Bilo da je riječ o slobodnom vremenu ili odmoru, kao pouzdana svjetiljka u slučaju nestajanja struje ili alat za uradi-sam majstor: u našoj Internet trgovini pronaći ćete svjetiljku za svakodnevno nošenje za svaki budžet.

Natrag
Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.