15. lipanj 2023

NEO serija – svjetiljke dizajnirane za trkače

 

Sportaši vole trenirati kad god žele - čak i u mraku, koristeći svjetiljke. Ledlenser NEO serija pomaže sportašima da dosegnu vrhunsku formu s tri modela: NEO1R svjetiljka teška je samo 39 g I ima jako dobar omjer uloženo/dobiveno,  NEO5R je praktična svjetiljka za sportske aktivnosti u gradu, a dok je NEO9R svjetiljka posebno dizajnirana za trail trkače. Svi modeli su opremljeni pametnim funkcijama kao što je Fusion Beam koji osigurava homogeni svjetlosni prikaz čak i pri brzim aktivnostima, a Temperature Control štiti svjetiljku od pregrijavanja.

 

 

NEO1R - minimalistički sveobuhvatna svjetiljka za vanjske sportaše

 

Ultra-kompaktna NEO1R je dizajnirana za ljubitelje aktivnosti na otvorenom koji vole lagane, male, ali snažne svjetiljke, npr. za kratki trening nakon posla ili kao rezervna svjetiljka za svakodnevne aktivnosti na otvorenom. Osim tri dostupna načina bijelog svjetla (250 lm, 150 lm, 20 lm), svjetiljka također ima snažno crveno svjetlo koje je izuzetno korisno prilikom čitanja karata ili boravka u planinskom skloništu. Modovi rada se lako mijenjaju jednim dodirom prekidača. Elastična reflektirajuća traka za glavu osigurava udobno priajanje, može se skinuti i prati na 30°C. Baterija se puni putem magnetskog kabela za punjenje.

 

 

 

 

 

 

NEO5R- see and be seen

 

Kompaktna svjetiljka NEO5R sigurno vodi trkače kroz noć i maglu u urbanoj okolini. To osigurava jaki uzorak svjetla koji je posebno prilagođen trkačevom vidu pri brzom kretanju kako bi uvijek optimalno osvijetlio bližu i daleku udaljenost. Dostupna su četiri razine osvjetljenja između - 600 lm i 20 lm. Ovisno o stupnju zamračenja, oni se mogu lako mijenjati - čak i tijekom trčanja. To je posebno korisno ako je ruta duža ili vodi kroz područja s različitim razinama osvjetljenja. Glava svjetiljke se može rotirati, tako da se svjetlo može prilagoditi individualno. Baterija udobno sjedi na stražnjem dijelu glave, osiguravajući uravnoteženu raspodjelu težine. Zahvaljujući bljeskajućem crvenom svjetlu straga i reflektirajućoj traci za glavu, trkači su jasno vidljivi sa svih strana. Kako bi se izbjeglo zasljepljivanje drugih trkača, svjetiljka se može alternativno pričvrstiti oko prsa ili struka s priloženom trakom koja se lako namješta.

 

 

 

 

 

 

 

NEO9R – idealna svjetiljka za trail trkače

 

Trail trčanje karakterizira dugotrajno trčanje po teškom terenu koje se može protegnuti u večernje i noćne sate. NEO9R svjetiljka je dizajnirana da zadovolji ove izazovne uvjete.

Ledlenser kombinira nekoliko izvora svjetla u ovoj izuzetno snažnoj svjetiljci kako bi optimalno osvijetlio bližu i daleku udaljenost u svakoj situaciji. U načinu Mid Power, svjetiljka pruža 200 lm i raspon svjetlosti od 60 metara - do dvanaest sati. Moćna Li-Ion baterija osigurava da se svjetiljka može koristiti pet sati čak i u načinu Power s 600 lm i dometom od 120 metara.

Čak i u kritičnim situacijama, NEO9R je siguran suputnik jer u načinu rada Boost, svjetlo s 1200 lm može se aktivirati na kratko vrijeme. Kako bi se izbjegla neugodna iznenađenja, baterija je opremljena LED indikatorom tako da uvijek možete pratiti stanje napunjenosti. Osim toga, tu su i druge značajke poput rotirajuće glave svjetiljke s kojom se može individualno podešavati svjetlosni snop. Ovaj model također ima bljeskajuće crveno svjetlo straga i reflektirajuću traku za glavu radi visoke vidljivosti sa svih strana. Elastična traka preko glave pruža posebno sigurno i udobno prianjanje čak i na teškom terenu.

 

 

 

 

 

 

 

Cijelu NEO seriju možete pronaći samo jednim klikom na link I uvjeriti se sami o kvaliteti svjetiljaka.

Natrag
Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.