16. svibanj 2023

Znate li kako opremiti djecu za kampiranje?

 

 

 

 

Bilo da ste odrasli kampirajući i spremni ste to prenijeti na sljedeću generaciju ili ste vi i vaša obitelj tek upoznati s idejom spavanja na otvorenom, važno je ponijeti pravu opremu i opremu kako biste povećali svoju udobnost, zabavu i sigurnost.

Ovo je dvostruko istinito kada kampirate s djecom, koja možda neće biti toliko ljuta ako slučajno zaboravite neke bitne stvari. Ovdje ćete pronaći popis svega što trebate spakirati.

 

 

 

 

OSNOVE KOJE SU VAM POTREBNE

Ovo su osnove - sklonište, sigurnost, odjeća - koje ćete morati ponijeti bez obzira tko je uključen u vašu avanturu.

1. Šator

2. Vreće za spavanje

3. Podloge i jastuci za spavanje

4. Kutija prve pomoći

5. Topla odjeća

6. Krema za sunčanje i sprej protiv insekata

7. Toaletni papir

8. Maramice za ruke i sredstvo za dezinfekciju ruku

9. Dodatni mobitel sa puno baterijom

10. Lampioni, svjetiljke i naglavne svjetiljke

Sjajna stvar kad ostavite predgrađe iza sebe i krenete u prirodu je to što će vam odsutnost svjetlosnog onečišćenja pružiti zadivljujući pogled na sve milijune prekrasnih zvijezda na noćnom nebu, ali vaša djeca možda nisu navikla koliko noć može biti mračna, pogotovo ako ste iz velikog grada. Obavezno ponesite puno opcija za rasvjetu (i puno baterija za njihovo punjenje) poput baterijskih svjetiljki, naglavnih lampi i svjetiljki.

 

 

 

 

 

 

 

S praktičnog stajališta, znatno će vam olakšati pronalaženje kupaonice usred noći, a da se ne spotaknete i pomoći da se zabava nastavi čak i nakon što padne noć, ali će također pružiti malo udobnosti djeci koja nisu previše oduševljena totalnim mrakom.

Ledlenser ima odličnu ponudu dječjih svjetiljki serije Kidled. Ovo su naglavne dječje svjetiljke dostupne u ljubičastoj i zelenoj boji po cijeni od 21€. Svjetiljku mogu koristiti za čitanje, noćne šetnje, kao signalno svjetlo ili svjetleću igračku. Ova svestrana, punjiva svjetiljka neizostavan je sigurnosni dodatak koji može poslužiti svakom školarcu na putu prema kući, nakon dugih popodnevnih obaveza.

 

 

 

 

 

 

 

Kidled svjetiljka je:

  • Svestrana: bijela svjetlost, crvena svjetlost i plava svjetlost s funkcijom blinkanja
  • Sigurna: traka za glavu otpušta se automatski pod malim pritiskom + pretinac za baterije osiguran je vijkom
  • Praktična: integrirani metalni nosač za dodatne opcije nošenja (školska torba, ruksak, odjeća...)
  • Energetski učinkovita: automatsko gašenje nakon 20 min

 

 

 

 

 

 

 

Obiteljsko kampiranje može biti jedan od najboljih trenutaka koje provedete sa svojom djecom i izgradite neka doživotna sjećanja radeći najjednostavnije stvari. Nadamo se da vam je ovaj popis pakiranja za obiteljsko kampiranje koristan i da vam olakšava kampiranje te daje pregled svega što spakirati za kampiranje.

Kampiranje je odlično za djecu svih uzrasta, od beba, male djece, školske dobi pa čak i starija djeca također vole kampirati!

Najveću ponudu svjetiljki za kampiranje za male i velike pronađite na linku!

 

Natrag
Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti