Česta pitanja

Što napraviti ako moja svjetiljka ne radi?

Prva stvar koju biste trebali napraviti je zamijeniti stare baterije novima. Ako vaš model radi na punjive baterije, provjerite jesu li napunjene. Pobrinite se da su baterije pravilno umetnute u kućište (plus pol na +, a minus pol na -) i da je ostvaren kontakt na polovima.

Ako vaša svjetiljka ni tada ne radi, molimo vas da se obratite prodajnome mjestu gdje je svjetiljka kupljena, ili da popunite naš kontakt obrazac koji možete pronaći ovdje.

Mi ćemo provjeriti podliježe li vaš kvar garanciji.

 

Svjetlo na mojoj svjetiljci je počelo slabjeti ili treperiti - što to točno znači?

Pobrinite se da kontakte unutar kućišta vaše svjetiljke održavate čistima.

Ako nakon čišćenja kontakata na polovima i zamjene starih baterija novima svjetiljka i dalje ne radi, molimo kontaktirajte prodajno mjesto na kojem je svjetiljka kupljena ili nam se obratite putem kontakt obrasca za reklamacije koji se nalazi ovdje. Nakon što popunite i pošaljete obrazac, naša korisnička podrška pobrinut će se da se kvar otkloni u najkraćem mogućem roku.

Ako svjetiljka neće biti korištena neko vrijeme, potrebno je izvaditi baterije iz svjetiljke i spremiti/skladištiti ih odvojeno.

 

Je li štetno svijetliti nekome direktno u oči?

Svjetiljke nisu napravljene da bi se njima svjetlilo direktno nekome u oči.
Da, štetno je - nikad s Ledlenser svjetiljkom nemojte nekome svijetliti u oči.
Svjetlost koja dolazi iz naših LED svjetiljki prelazi spektar valnih duljina koje naši oči prepoznaju kao svjetlost. U spektru svjetlosti kojemu su ljudske oči redovito izložene zastupljene su ultraljubičaste zrake (UV) i infracrvene zrake (IR). Ako smo njima izravno izloženi, ove ljudskom oku nevidljive zrake predstavljaju značajnu opasnost za naše oči.

 

Neke od funkcija vaše svjetiljke više ne rade - što učiniti u tom slučaju?

Neki Ledlenser modeli kao npr. M- serija i MT serija mogu biti programirani.
Kako biste programirali svoju svjetiljku potrebno je pročitati brzi vodič (Quick User Guide ili Smart Instruction Card) koji ste dobili u pakiranju uz svoju svjetiljku.

 

Kako registrirati proizvod i ostvariti garanciju od 7 godina?

Kupnjom Ledlenser proizvoda stječe se 5 godina garancije. Kako bi se ostvarile dodatne 2 godine garancije, potrebno je registrirati svoju svjetiljku putem serijskog broja i registracijske kartice.

 

Kako se registrira proizvod?

Svaka Ledlenser svjetiljka na sebi sadrži vlastiti serijski broj, a unutar pakiranja svake* svjetiljke nalazi se registracijska kartica.

Na kartici se nalazi QR kod koji je potrebno skenirati čitačem kodova na vašem pametnom telefonu.

Ukoliko ne posjedujete pametni telefon s čitačem koda, potrebno je upisati link koji stoji ispod QR koda u pretraživač na vašem računalu (npr. Chrome, Mozilla, Edge, Explorer).

Nakon toga potrebno je samo slijediti upute - unijeti svoje osobne podatke**, serijski broj svjetiljke i još nekoliko osnovnih podataka vezanih uz svjetiljku i njeno korištenje.

Tako ćete u svega par koraka uspješno registrirati proizvod, odnosno produžiti svoje jamstvo na 7 godina***.

 

*osim A, E i K serije

**podaci ostaju pohranjeni i sigurni te se čuvaju isključivo za eventualne potrebe korištenja prava navedenih u jamstvenom listu i ne koriste se u druge svrhe

***uz obavezno predočenje računa

 

 

Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.