O nama

Sunčevoj svjetlosti potrebno je više od osam minuta da stigne do zemlje...

Nama je dovoljan samo pritisak gumba.

Mi stvaramo svjetlo. Čak i u najdaljem, najtamnijem kutku svijeta. Kao svjetskom lideru na tržištu LED svjetiljki, svjetlost je naša opsesija. I dok mnogi misle da stvaramo najbolje svjetiljke na svijetu, mi mislimo da je to tek početak….

Zašto? Zato što uvijek postoji ideja koja je još bolja od one početne ideje i zato što se i najbolja kvaliteta može dodatno poboljšati.

Do sada brojimo više od 100 patenata koji slijede naše inovativne ideje.

Ali to je samo početak….

 

Kako je nastao Ledlenser?

Mnogi revolucionarni proizvodi prvi su puta ugledali svjetlo dana u nekoj garaži. Takav je bio i slučaj prvog Ledlensera. Kada su Harald i Rainer Opolka 1993. godine osnovali tvrtku Ledlenser, zaista nisu imali mnogo više od garaže, starog Atari računala, seta alata, crtaće plohe i oko 1.000 njemačkih maraka početnog kapitala. Međutim, to ih nije spriječilo da uz pomoć genijalnih bljeskova svjetlosti mnoge noći pretvore u dan, naporno radeći i sanjajući o velikom uspjehu uz svega nekoliko sati sna.

Sna koji će uskoro pretvoriti u stvarnost. Danas je nekadašnja garaža međunarodna tvrtka koja proizvodi ručne i naglavne svjetiljke kakve ne proizvodi nitko u svijetu. S više od 1.500 zaposlenika svaki dan želimo postati sve bolji - u svemu što radimo. Stoga kontinuirano proširujemo naš asortiman proizvoda i dodataka, proučavamo, čak i isprobane ideje, i sve se više oslanjamo na održive izvore energije. Istovremeno, odgovornost nam je daleko važnija od vrijednosti dioničara. Zato preferiramo ulaganje dobiti u programe obuke i stambeno zbrinjavanje zaposlenika u Kini, uključivanje u društvene projekte i poticanje ekološke prakse.

Budući da znamo da se timskim radom može postići više, oslanjamo se na snažne saveznike. Od 2011. Zweibrüder Optoelektronika surađuje s tvrtkom Leatherman Tool Group iz SAD-a. Zajedno stvaramo jedinstvene inovacije oslanjajući se na vrhunske, ekološki prihvatljive tehnologije, ali i nagrađivani dizajn. I svjesni smo činjenice da je za briljantne ideje ponekad dovoljna i mala garaža.

Sve novosti i sva naša događanja pratite na našem blogu.

Blog

Neprestano tražimo nove izazove, poboljšavamo tehnologiju i razvijamo svoje proizvode. Upravo zbog toga, Ledlenser nikada ne stoji na mjestu nego konstantno ide prema naprijed prateći najnovije trendove. Ovdje možete saznati sve o novim proizvodima, aktualnim promocijama i događanjima.

Saznaj više

Imate pitanje? Mi imamo odgovor.

Kontakt

Otvoreni smo za sva pitanja i prijedloge o našim proizvodima. Kontaktirajte naš putem našeg online obrasca.

Saznaj više
Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.