Servis i garancija

Svi proizvodi koje smo razvili prošli su posebna testiranja. Ime Ledlenser mogu nositi samo proizvodi koji mogu izdržati najzahtjevnije uvjete. Budući da smo sigurni u kvalitetu svojih proizvoda, nudimo jamstveni rok do 7 godina za sve Ledlenser svjetiljke. 2 godine garancije stječe se kupnjom proizvoda, a dodatnih 5 godina, registracijom serijskog broja proizvoda na web stranici proizvođača do 12 tjedana od datuma kupnje.

Jamstvo

Mi, u Ledlenser Hrvatska, poduzimamo mnogobrojne mjere kako bismo osigurali da vaša svjetiljka ima dugogodišnju i pouzdanu uslugu servisa. Ako vaš proizvod ima nedostatak u materijalu ili izradi, ne brinite. Unutar našeg 2-godišnjeg jamstva ili 7-godišnjeg, ako je proizvod registriran, rado ćemo ga popraviti ili zamijeniti proizvodom jednake ili veće vrijednosti. Ovo jamstvo ne obuhvaća zlouporabu, prepravke, krađu, gubitak ili nerazumno korištenje vašeg Ledlenser proizvoda. Ovo jamstvo pokriva samo prvobitnog vlasnika i ne odnosi se na futrole, dodatke, tisak ili oštećenja na površinskom premazu.

1. Uvjeti

Načelno, dajemo dvogodišnje jamstvo proizvođača na sve proizvode (sedam godina ako je proizvod registriran) od datuma kupnje. Iz ovog su jamstva isključeni proizvodi serija "Solidline", Ledlenser K1 i Ledlenser K2. Jamstvo se ne odnosi na alkalne baterije, držače, torbice, daljinske prekidače, filtere boja, tisak ili površinske premaze. Punjive baterije imaju jamstvo od 24 mjeseca. Reklamacije obuhvaćene ovim jamstvom vrijede samo ako proizvod nema znakove oštećenja ili habanja uzrokovanih uporabom koja se razlikuje od pravilne uporabe tj. one kakvu je proizvođač propisao. Reklamacije su također valjane samo ako proizvod nema nikakve znakove popravaka ili prepravaka od strane kupca ili servisera koji nisu ovlašteni od strane proizvođača. Štete uzrokovane baterijama koje su iscurile, ne predstavljaju kvar proizvoda. Kako bi prijavili takvu štetu, obratite se proizvođaču baterija. Jamstvo obuhvaća samo zamjenu i popravke. Reklamacije koje nisu obuhvaćene jamstvom– posebno naknada štete -  isključene su i nisu dio jamstva. Jamstveni rok neće se produljivati ​​niti obnavljati u slučaju servisiranja proizvoda u sklopu jamstva.

2. Reklamacije

Ako se na vašem proizvodu unutar jamstvenog roka pojavi nedostatak, obratite se odgovarajućem predstavniku u vašoj zemlji i predočite im originalni dokaz o kupnji (na kojem se navodi datum kupnje i naziv trgovca). Troškove slanja pošiljke snosi kupac/pošiljatelj. Pošiljke koje je potrebno platiti prilikom preuzimanja (pouzeće) nećemo preuzeti. Servisirani proizvod ćemo vratiti pošiljatelju o našem trošku.

3. Jamac

Jamac je Ledlenser GmbH & Co. KG (Ledlenser), Kronenstr. 5 - 7, 42699 Solingen, Germany.

4. Jamstveni servis

Ovo jamstvo vrijedi u skladu s ugovornim ili zakonskim obvezama prema trgovcu, a u skladu sa zakonom Republike Hrvatske. Također, možete ostvariti svoja prava u odnosu na navedeno.

5. Troškovi

Usluge zamjene ili popravaka izvršene unutar jamstvenog roka se ne naplaćuju. Ovo ne uključuje troškove poštarine. Ako podnesete reklamaciju i proizvođač ili odgovorna služba za korisnike, nakon provjere proizvoda, utvrde da nema nedostataka ili da je reklamacija nevažeća zbog jednog od gore navedenih razloga, zadržavamo pravo naplatiti naknadu za uslugu poštarine. To se ne primjenjuje ako u danim okolnostima niste mogli znati da je reklamacija nevažeća.

6. Ovo jamstvo vrijedi širom svijeta i podliježe zakonima Savezne Republike Njemačke.

Zatvori

Kolačići i druge tehnologije za praćenje vaših preferenci mogu se koristiti na ledlenser.hr Internet stranici na razne načine npr. kako bi Internet stranica ledlenser.hr funkcionirala.
Kolačić (eng. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati  ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih akcija, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje. Više o kolačićima i kako i ledlenser.hr koristi pročitajte u našim Uvjetima poslovanja.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu kreiranja korisničkog profila, a radi poboljšanja kupovine i korištenja web usluge. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi kupovine i isporuke proizvoda na željenu adresu. 
Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka. 
Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

DREAM POINT d.o.o., OIB: 84098788294, Zagreb, Fallerovo šetalište 22 („Dream Point“), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da se Vaši osobni podaci dostavljaju sa web stranice www.ledlenser.hr (dalje u tekstu „web stranice“) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka koje ustupate Dream Pointu putem ovih web stranica u svrhu realizacije kupovine i dostave proizvoda. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi/obrazaca dostupnih na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom suglasni ste da se vaši osobni podaci dijele s našom dostavnom službom, a radi isporuke proizvoda na željenu adresu.

Dream Point će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka koju možete pročitati ovdje, sukladno Politici privatnosti i kolačića koju možete pročitati ovdje i sukladno drugim primjenjivim propisima Republike Hrvatske, a uvijek uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Dream Point štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su dozvoljeni zakonima.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu ili e-mailom na adresu: [email protected]. Također, imate pravo dobiti uvid u svoje podatke koji se obrađuju te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te dopuštate Dream Pointu da obrađuje i koristi vaše osobne podatke za navedenu svrhu. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina.

Slažem se s Uvjetima privatnosti

Slažem se s Uvjetima privatnosti. 

Slažem se s Uvjetima privatnosti.